Aarts advocatuur

Verlengde Velmolen 2A
Postbus 64, 5400 AB te Uden

T(0413) 24 31 21
F(0413) 24 31 22
Einfo@aarts-advocatuur.nl

Letselschade

Letselschade

Letselschade is schade die iemand lijdt als gevolg van letsel dat door een ander veroorzaakt is en waarvoor deze aansprakelijk is. Letsel kan ontstaan door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische misser of door een gebrekkig product.

Aarts advocatuur treedt uitsluitend op voor letselslachtoffers en dus niet voor verzekeraars.

Omdat aan vrijwel iedere letselschadezaak ook een medische kant zit, beschikt Aarts advocatuur over een eigen team van medisch adviseurs. Ook deze medisch adviseurs treden alleen maar op voor letselslachtoffers. Hierdoor wordt iedere schijn van belangenverstrengeling voorkomen.

Om de hoogte van de letselschade te kunnen berekenen laat Aarts advocatuur de schadeberekeningen in eigen beheer maken. Dit gaat sneller, goedkoper en slagvaardiger dan wanneer de schadeberekeningen aan een extern bureau moeten worden uitbesteed.

Kosten
Een eerste gesprek met Aarts advocatuur is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek  wordt tevens informatie verstrekt over de kosten van Aarts advocatuur en over de mogelijkheid om deze kosten te verhalen op de aansprakelijke partij. Dit alles wordt voordat de zaak door Aarts advocatuur in behandeling wordt genomen schriftelijk vastgelegd zodat u niet voor verrassingen komt staan.